Blog

view:  full / summary

Yoga En Astrologie

Posted by Amanda van Mourik on January 15, 2016 at 4:45 AM Comments comments (3)

Nu is het zo dat ik niet de eerste ben die astrologie met yoga verbind. Deze twee zijn al duizenden jaren met elkaar verbonden. De Indiase Yogi's maakte ook gebruik van de kennis van planeten voor karakter analyse en voorspellingen.

 

Ik ben een Yoga docente die al sinds begin 2008 les heeft aan verschillende groepen. Ik geef op dit moment twee keer in de week les in Hoogerheide.

 

Sinds twee jaar ben ik mij gaan verdiepen in de Astrologie. Dat de planeten die aan de hemel stonden bij je geboorte zo'n invloed op je karakter konden hebben vond ik verbluffend! Bij de yoga hebben we het over de chakra's, de wielen van energie die in je lichaam zitten, en bij Astrologie de planeten die de energieen van buitenaf invloed op je hebben. Ik geloof dat Yoga hier een balans in brengt. We hebben allemaal te maken met polariserende energieen en door yoga breng je dat terug naar het midden. Ying en Yang, mannelijke en vrouwelijke energie, goed en slecht., maan zon, donker licht.

 

Aan de hand van je geboorte gegevens (geboorte tijd, datum en plaats) kan ik heel veel zien, je karakter, wat er nu gebeurt in je leven adhv een Jaar prognose, hoe je aan het werk gaat en nog veel meer. Voor meer informatie kan je met mij contact opnemen voor een Reading.

 

Email: dharmamanda @hotmail.com


Rss_feed