Gastenboek/Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

7 Comments

Reply Laura Mennink
8:35 AM on April 17, 2015 
Lieve Amanda,

In 2013 is Niels in Texas geboren. Jij was daar bij als Doula. Echt ontzettend bedankt voor je professionele begeleiding bij onze vlotte bevalling in het buitenland. Meer dan 2000 km van huis, zonder familie en Nederlandse vrienden heb ik een fantastische thuisbevalling gedaan (met de plaatselijke verloskundige erbij). En dat nog wel in in de Amerikaanse staat Texas!!!! Jij gaf mij (en mijn man) het vertrouwen en de rust om ook de vierde bevalling via de natuurlijke weg te laten verlopen. (In Amerika zien ze de aanstaande moeders het liefst bevallen via een geplande keizersnede.) Samen met het uitgebreide geboorte verslag en foto's kijken wij terug op een fantastische periode. Ga zo door met je werk. ik raad andere aanstaande moeders zeker aan om een Doula zoals Amanda van Mourik bij de bevalling te hebben. Keep up the good work! Groetjes van Laura & Martijn en kinderen.
Reply Amanda van Mourik
4:40 AM on September 8, 2011 
Van mijn cliente Monique: Zeer prettig, gaf mij veel rust en vertrouwen. Goed kunnen voorbereiden, veel steun gehad
Reply Amanda van Mourik
4:39 AM on September 8, 2011 
Van mijn clienten Wally en Jasper: De begeleiding was zeer proffessioneel, prettig en ontspannen. De persoonlijke bendadering vonden we super! De overeige pluspunten, zolas foto's, taart en muffins maakte het plaatje helemaal compleet. Heel veel succes met het verder Doulaschap. Ga vooral zo door!
Reply Laura
5:52 PM on November 23, 2010 
Lieve Amanda,
Super bedankt voor jouw fijne begeleiding voor, tijdens en na de bevalling.Op 26 mei is Jochem (ons derde kindje) geboren. Via de natuurlijke weg en poli-klinisch. Ik vond het spannend om voor de derde keer te bevallen. Ik vond het geweldig dat je erbij was, omdat ik veel steun aan jou had. Jouw rust, vriendelijkheid en gerustellende woorden deden mij veel goed. De aanrakingen op mijn buik gaven verlichting tegen de pijn. Mijn man en ik hebben de poli-klinische bevalling ervaren, alsof het thuis heeft plaatsgevonden. (Ons 2e kindje is thuis terwereld gekomen). Je was echt een aanvulling op de verloskundige. De foto's die je gemaakt hebt koesteren wij, net zoals het geboorteverslag! We zijn zo tevreden over jouw begeleiding dat wij jou de navelstreng hebben laten doorknippen!!!
Ook wij zullen het begrip 'doula' bekend maken bij iedereen. Jochem krijgt inmiddels alweer 6 maanden borstvoeding. Het is geweldig, dat je ook op dit gebied veel kennis hebt. Veel suc6 met het begeldieiden van nog veel meer aanstaande moeders. Liefs van Laura, Martijn en Jochem en zijn 2 zussen Lizzy en Annebel)
Reply Sjoukje
5:37 AM on April 29, 2010 
Lieve Amanda,
Via deze weg willen we jou nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor, tijdens en ook na de bevalling.
Zeker ook bij de uitdrijving, het is dan wel onze tweede wonder maar het is de eerste die helemaal via de natuurlijke weg is gekomen.
We zullen het begrip 'doula' bekend maken bij iedereen...... En wanneer er iemand zwanger is zullen we je website doorgeven!
Vriendelijke groeten Sebastiaan en Sjoukje en een knuffeltje van Ilan en zijn grote zus Myrthe
Reply Laura
7:20 PM on March 7, 2010 
Lieve Amanda, op 13 mei 2010 ben ik uitgerekend van mijn 3e kindje. Ik vind het een heel fijn idee dat jij mijn doela zal zijn. Mijn familie woont niet in de buurt. Mijn man en ik hebben al ervaring met een bevalling in het ziekenhuis en een bevalling thuis. Toch blijft het een heel spannende gebeurtenis. Ook de combinatie van jouw yoga en massage ervaring/kennis vind ik geweldig. We zijn benieuwd hoe de bevalling zal gaan. Vriendelijke groeten van Laura, Martijn, Lizzy en Annebel Voeten
Reply Linda Morre
11:24 AM on February 5, 2010 
Lieve amanda, wij willen jou nogmaals bedanken voor de goede assistentie voor, tijdens en na de bevalling. We hebben heel veel aan jou advies gehad en als we ooit weer een kindje nemen zal ik zeker vragen of je er weer bij wilt zijn.
Voor iedereen die dit leest; het is zeer zeker aan te raden om een doula te nemen en zeker deze!
Vele groetjes linda, dave en onze kleine dylano