Dierentolk

Dierentolk. Wat is dat?

Communiceren met dieren; als jong tiener deed ik mee aan het project onderwijs. Dan mochten we in een groepje een half jaar lang onderzoek doen naar een bepaalde onderwerp. Onze eerste onderwerp was: Kunnen dieren communiceren?

Nu was dit in de jaren ‘80 voordat er internet was. Wij moesten dikke telefoon boeken doorspitten om mensen te kunnen te bellen die misschien antwoord konden geven hierop. Helaas zijn wij nooit bij een dierentolk uitgekomen. Die zullen er geweest zijn maar wij vonden ze niet. Nu met internet is er veel informatie over te vinden.

Een dierentolk praat via telepathie met een dier. 

Als ik een foto van een dier zie maak ik contact met zijn of haar energie. Al gauw krijg ik beelden en of woorden binnen van het dier. Ik voel soms ook lichamelijk waar het hier last van heeft. Ik vertaal dit in een verslag en stuur het weer door naar het baasje. Communiceren met dieren is anders dan met mensen. Een dier bepaalt wat het wel of niet wil laten weten.

Als een dier vindt dat het genoeg is geweest dan beëindigt het dier het gesprek. Dit is heel belangrijk om te onthouden. De communicatie komt vanuit een dier.Ik werk ook live met dieren: dus op locatie  (daar komen eventueel reiskosten bij) en ik werk met vermiste en overleden dieren.

Wie ben ik?

Ik ben Amanda van Mourik geboren in Australië waar de natuurpracht en kracht heel sterk voelbaar is. Als kind voelde ik me erg verbonden met alle levende wezens.

In 2019 deed ik mee aan een cursus: ‘met dieren communiceren’ bij de Silverlinde in Breda.

Aan de hand van foto’s en levende dieren daar ter plaatse, kregen we tools aangereikt om te leren communiceren met dieren. Het ging mij redelijk makkelijk af en als ik vertelde wat ik had gezien of gehoord had bleek het vaak erg accuraat te zijn. Ik begon thuis met mijn eigen dieren te oefenen. Toen met dieren van vriendinnen en kennissen. Algauw ging het via mond op mond reclame en krijg ik steeds meer verzoeken om met dieren te communiceren.

Ik vind het erg bijzonder en diep ontroerend werk om te doen. Dierentolk zijn is een medium om dieren en baasjes dichter bij elkaar te brengen. Meer begrip voor het dier en meer begrip voor van het Dier naar het baasje toe.

VERMISTE DIEREN:

Bij vermiste dieren kan ik helaas geen 100% garantie geven dat het teruggevonden wordt maar ik voel wel vaak of het dier nog in leven is of niet.

Soms is de communicatie hiermee erg lastig omdat het dier zelf van streek is en niet weet waar het is. Ik probeer het te vragen om mij beelden te tonen van waar het kan zijn. Als het pijn heeft zal het dier dat aan mij tonen. Helaas kan ik geen garantie geven of een dier gevonden wordt of niet. Soms aan de hand van beelden kan het dier wel teruggevonden worden. 

Overleden dieren:

Overleden dieren zijn vaak erg blij om via mij met hun baasje weer te communiceren. Het blijft een zeer emotioneel contact voor zowel dier en baasje. Het dier kan zijn verhaal vertellen. Het  geeft veel troost voor het baasje maar ook voor een dier.

Hoe zit een Reading in elkaar?

Als ik opdracht krijg voor een Reading leg ik minstens drie keer contact met het dier. Zo weet ik dat het dier voldoende kans heeft om alles aan mij te vertellen wat het wil vertellen. Ik behandel alleen foto’s die per e-mail gestuurd worden (met toestemming van het baasje uiteraard.)

En na betaling. Het dier moet helemaal alleen op de foto staan. Mocht ik het erg druk hebben en u wilt een Reading voor een vermist dier dan komt er een meerprijs bij van € 25.

Ik wil liever zo min mogelijk informatie van tevoren ontvangen over het dier. Mocht er iets zijn wat

niet in de communicatie met het dier naar voren komt dan kunt u het alsnog aan mij vertellen zodat ik het aan het dier kan vragen. 

Ik heb al wat ervaring opgedaan met kleine huisdieren ook met paarden en zelfs kamelen.

Tarieven: € 65 voor een reading met schriftelijke verslag. 

€ 25 meerprijs voor een spoed reading voor vermiste dieren.