top of page
IMG_1572.jpg

Astrologie

Ik beoefen Spirituele Astrologie. Hier wordt niet alleen gekeken naar het karakter en energiëen (planeten en transits) die werkzaam zijn op een Geboortehoroscoop.

Ik kijk naar de

Levensbestemming: wat kom ik hier leren in dit leven.

Zwarte maan Lilith: kosmische gaves: bronwijsheid.     

Dat wat ons uniek maakt. 

Progressies: innerlijke processen en veranderingen van bewustzijn. Dit maakt deel uit van onze zielenreis: onze Soul Path.

Voor wie een Consult?

Voor iedereen ongeacht de leeftijd maar vaak zie ik mensen boven de 40 die ergens vastlopen in hun leven en opheldering willen. Aan de hand van je geboortehoroscoop kan ik het een en ander uitleggen waardoor ze weer het gevoel hebben door te gaan. 

Hoe ga ik tewerk?

Zodra ik jouw gegevens heb ontvangen (geboortedatum, geboortetijd en -plaats) en we een datum hebben afgesproken, bereid ik me grondig voor. De sessie duurt doorgaans 1,5 tot 2 uur. Het kan live of online. Ik neem de sessie op en stuur je de opname, zodat je het thuis nogmaals kunt beluisteren.

Veel mensen boven de 40 komen naar mij toe voor een horoscoop consult. Ze weten eigenlijk wel wat hun gave is maar durven er nog niet volledig voor te gaan staan. Wil jij weten wat jouw gave is en levensbestemming? Maak een afspraak via de knop.

Tijdens het consult bepreken wij jouw geboortehoroscoop: dit geeft informatie over de ligging van jouw planeten op het moment van je geboorte, wat veel inzicht geeft in zowel je aangeboren karakter als aangeleerde eigenschappen.

Wij kijken naar de transits en progressies. Transits verwijzen naar de huidige positie van de planeten en hun persoonlijke invloed op jou, alsook op welk levensgebied deze invloed zich manifesteert. Progressies geven inzicht in innerlijke processen en bewustzijnsveranderingen die zich in de loop van de tijd voordoen.

Ik kijk naar de Zwarte maan, je aangeboren gave; je bronwijsheid en je levensbestemming: wat je hier komt doen en hoe je uit vorige patronen kunt komen van vorige levens.

1V4B0148_edited.png

Wat kan ik bieden?

Een Geboortehoroscoop consult: hoe stonden de planeten op je geboortedag die een groot deel van jouw karakter bepalen. 

Transits: planeten die op ons invloed hebben gehad en nu en de komende tijd. Progressies: innerlijke processen en    veranderingen van ons bewustzijn. Ze maken deel uit van onze zielen reis. Zwarte maan Lilith;  onze aangeboren gaven: 

onze bronwijsheid. Levensbestemming: wat we hier komen leren in dit leven. 

Jaarhoroscoop consult: ik kijk wat voor energiëen (transits en progressies) er werkzaam zijn op jouw geboortehoroscoop het komend jaar vanaf je verjaardag. 

Relatiehoroscoop consult waarbij twee horoscopen vergeleken worden.

Gezinshoroscopen. Je ziet de overeenkomsten en energiëen die werkzaam zijn binnen een gezin. 

Over de astrologische reis.

Wat gebeurt er met een mens na hun veertigste jaar? Zoveel mensen ervaren wat men noemt een midlife crisis. Is dat terug te zien in een horoscoop? Het antwoord is ja!

Patronen waar je jarenlang uit nood aan gehecht hebt beginnen op te lossen rond je 40e jaar. Je bronwijsheid; de zwarte maan (Lilith) begint te stromen. Dat wat afgewezen door je directe omgeving toen je ongeveer 6 jaar oud was komt omhoog uit de diepte. Gaven die lang weggestopt zijn tonen zich aan de oppervlakte en schreeuwen om aandacht. Nu is het tijd om je leven te leiden vanuit je pure essentie. Oude lagen die we opgebouwd hebben brokkelen af. Je toont je kwetsbaar op. Je begint ideeën te krijgen en aan projecten te werken die in eerste instantie weerstand krijgen. Dit keer wijs je het niet meer af maar ga je staan voor wie werkelijk bent. Dit is de zwarte maan in de horoscoop. Dit ben jij. Je eigen stukje authenticiteit, uniekheid wat je hier komt brengen. Jaren heb je het tegenovergestelde gedaan want daar had niemand commentaar op. Dat is Priapus je survivalmodus. Daar waar jij gehandeld hebt uit nood want je werkelijke ik werd niet gezien of mocht niet gezien worden. Waarom? We moeten hier allemaal gaan aarden in het stof: ons lichaam. Pas na bepaalde levenslessen te hebben doorlopen zijn we rijp om voor onze authentieke zelf op te gaan staan. Onze eigen unieke plek hier op aarde in te nemen die niemand anders voor je kan doen. Dit vergt veel moed en lef. Je ware zelf tonen. Maar als het eenmaal weer gezien mag worden gaat het stromen. Als het stroomt dan stroomt het goed en kom je steeds krachtiger tevoorschijn. Dan komen de mensen die bij jou horen te zijn naar je toe. Zij helpen jou en jij helpt hun om het eigen unieke zelf te tonen. Je leven wordt verrijkt.

Tarieven:

- Geboortehoroscoop reading: Prijs: 125€ 

- Jaarhoroscoop reading: Prijs: 85€ 

- Relatiehoroscopen reading: Prijs: 160€ 

-Gezinshoroscoop reading: dan leg ik meerdere horoscopen bij elkaar van leden uit een gezin. Dan kan je zien hoe de energieën uit een gezin samenvallen. Doel is meer begrip hebben voor ander gezinsleden. Prijs: tot 5 horoscopen 350€. Voor meer dan 5 in overleg. 

Hoi Amanda, Ik wou je ook nog eens extra bedanken, want ik had in 2014 al een geboortehoroscoop laten maken, maar die was vrij “algemeen”. Wat jij verteld hebt met zo’n niveau van detail, heeft nooit eerder iemand mij kunnen zeggen! Het geeft mij de bevestiging dat ik met mijn gevoel goed zat en dat ik niet meer mag twijfelen. Dikke dankjewel! Viona
Jij bedankt lieve Amanda, het voelt alsof ik opnieuw op mijn pad ben gezet én een bevestiging!! Heel erg fijn. Zo kloppend! Griet 

Mijn collega die een Astrologie consult heeft gehad bij u heeft mij uw gegevens gegeven. Hij was daar heel enthousiast over en vandaar mijn vraag of ik voor mezelf ook een afspraak zou kunnen maken. 

De astrologische consulten van Amanda zijn heel waardevol. Ze bieden inzichten in wie je bent en klaarheid in de verschillende gebieden van je leven. Er worden verbanden gelegd waardoor bepaalde zaken duidelijk worden. Het is echt een dieptereading waar je mee aan de slag kan. Ook hier is haar intuïtie een fantastische meerwaarde om bepaalde, tegenstrijdige dingen een plaats te geven. 

Helder en duidelijk en iets  waarnaar je altijd kan terugkeren en blijvend een grote hulp kan zijn in je leven.

Soetkin

 

Ik ben ondertussen volop bezig met het uitschrijven, en het verbaasd me telkens weer hoe accuraat het is. Er zijn nu vele dingen beter te begrijpen en te verklaren. Nog eens bedankt.  

Ik had een mooie Reading bij Amanda van mijn geboortehoroscoop , specifiek jaarhoroscoop met transities en progressies. Amanda is heel zuiver in haar Reading en het komt heel natuurlijk. Het is to the point en komt als een verhaal bij je binnen. Amanda leest je horoscoop weer anders dan anderen maar dat vond ik net het leuke. Details die ik niet eerder hoorde en nog eens op een andere manier gebracht. De jaarhoroscoop brengt een globaal overzicht van wat je zou kunnen verwachten. Amanda spreekt steeds met twee woorden wat ik persoonlijk erg professioneel vind.  Nadia 
Hartelijk dank Amanda. Ik vond het bijzonder interessant en indrukwekkend. Ik bekijk je tips verder.

Contact 

Maak een afspraak via onderstaande link.
Nationale bloem
Nationale bloem
Boek een sessie bij Amanda
Welke tijd komt je het beste uit?
Dagen beschikbaar

Bedankt voor registreren!

Openingstijden

Ma - Vrij
9:00 – 17:00u
bottom of page