top of page

Healing

Sinds mei 2023 ben ik ingewijd als Shamanic Practitioner.

Na de twee-jarige opleiding van Roel Crabbe afgerond te hebben.

Ik gebruik de technieken van een sjamaan om healings te geven, waarbij ik fungeer als een kanaal voor de energieën van het universum. Mijn werk draait om het herstellen van balans in lichaam en geest door middel van trillingen.

Vaak ontvang ik heldere beelden en boodschappen voor de ontvanger van de healing. Mijn focus ligt op het veilig en liefdevol verwijderen van oude energieën die geen functie meer hebben in ons leven. De boodschappen die ik ontvang zijn doorgaans eenvoudig en doordrenkt van liefde.

Verschillende healings

Bekijk hieronder de healings die ik doe. Er zit vast iets bij waarmee ik je verder kan helpen. 

Soul retrieval

Soul retrieval is een shamanistische praktijk waarbij verloren zielsdelen worden teruggehaald om heelheid en genezing te bevorderen.

Power Retrieval

Power retrieval is een shamanistische praktijk waarbij verloren vitaliteit, energie en kracht worden teruggewonnen om persoonlijke kracht en heelheid te herstellen.

Depossession

Depossession is een shamanistische techniek waarbij  negatieve energieën of ongewenste invloeden worden verwijderd uit het energieveld van een persoon, om zo genezing en balans te bevorderen.

Curse Unravelment

Curse unravelment is een shamanistische praktijk die zich richt op het identificeren en opheffen van negatieve patronen of invloeden die we vaak geerfd hebben uit onze familielijn. Een healing hierop herstelt harmonie en welzijn bij de client en de familie.

Extraction

Extractie is een shamanistische techniek waarbij energetische blokkades, of zware energieën uit het energieveld van een persoon worden verwijderd om genezing en balans te bevorderen.

Animal Healing

Animal healing is een holistische praktijk waarbij helende energieën worden overgedragen aan dieren om fysieke, emotionele en spirituele balans te bevorderen en hun welzijn te ondersteunen.

1V4B0154.JPG
Strand golven

Waarom healing?

Mensen kunnen zichzelf vaak beperken met labels zoals "ik ben zo en kan niet veranderen," terwijl dieren vrij zijn van dergelijke beperkingen. Voor mensen is het vaak een proces van meerdere healingsessies, omdat we door de jaren heen fragmenten van onszelf hebben verloren (soul loss), wat heel normaal is.

 

Na een healingsessie streven we ernaar dat je je weer compleet voelt, hoewel dit soms tijd kan vergen. Soms zijn de resultaten direct merkbaar, terwijl andere healingsessies geduld vereisen. Healing vergt tijd: zelfs als je nu nog geen verandering voelt, weet dat er iets in gang is gezet om je sterker en completer te maken. Voor meer informatie over healingsessies, neem contact met mij op via de onderstaande link.

Strand golven

Hoe gaat een healing in z'n werk?

De meeste healings worden op afstand uitgevoerd. Na een vooraf gepland telefonisch gesprek, volgt de healing wat ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Na afloop stuur ik een opname van de Healing naar je toe. Wij kunnen dan opnieuw contact met elkaar opnemen. Het enige wat je hoeft te doen voor een Healing is jezelf afsluiten van afleidingen en openstaan voor het ontvangen van de healing.

Ik heb ervaring met afstandshealings vanuit de VS, waar ik verbleef voor een cliënte in Nederland. Zij beschouwde het als een van de krachtigste healings die ze ooit heeft ontvangen. Afstand maakt geen verschil, omdat healing buiten tijd en ruimte plaatsvindt. Voor meer informatie, klik op de onderstaande link om contact op te nemen.

Tarieven: 65 euro per sessie.

Contact 

Maak een afspraak via onderstaande link.
Nationale bloem
Nationale bloem
Boek een sessie bij Amanda
Welke tijd komt je het beste uit?
Dagen beschikbaar

Bedankt voor registreren!

Openingstijden

Ma - Vrij
9:00 – 17:00u
"Amanda bezorgde mij bijna meteen een ingesproken opname en de healing uitgeschreven op e-mail. Het was een healing op afstand en dat is helemaal volgens verwachting verlopen. Het was heel professioneel, ze heeft duidelijk ervaring op dit gebied. Het was ook duidelijk dat ze al veel healings heeft gegeven .De informatie die ze gaf na de healing was helder en teruggebracht tot de essentie. Door de opname en de mail kon ik de hele reis nog eens beluisteren en herlezen. Amanda spreekt helder en op een warme toon."
bottom of page