top of page
IMG_1961.JPG

Animal Communication

Wat is een "Animal Communicator"?

Een dierentolk maakt contact met de energie van een dier op zielsniveau. Wanneer ik een foto van een dier zie, verbind ik me met zijn of haar energie.

Al snel ontvang ik beelden en/of woorden van het dier. Soms voel ik ook fysiek waar het dier last van heeft. Ik vertaal dit gesprek en maak een verslag, dat ik vervolgens naar het baasje stuur.

Wat is het verschil met menselijke communicatie?

Communiceren met dieren verschilt van communiceren met mensen. Een dier beslist wat het wel of niet wil delen. Soms is het lastig om meer informatie te verkrijgen. Wanneer een dier het genoeg vindt, beëindigt het het gesprek. Dit is een belangrijk aspect om te onthouden.

Hoe gaat het in zijn werking?

De communicatie komt vanuit het dier zelf. Ik bied mijn diensten zowel live, dus op locatie, als op afstand aan. Daarnaast werk ik ook met vermiste en overleden dieren. Bij vermiste dieren kan ik helaas geen 100% garantie geven dat ze worden teruggevonden, maar ik kan vaak wel aanvoelen of het dier nog in leven is of niet. Tarief: 55€ .

Is communicatie met overleden dieren mogelijk?

Dat is het zeker! Overleden dieren zijn vaak erg blij om via mij met hun baasje te kunnen communiceren. Het blijft een zeer emotionele ervaring voor zowel het dier als het baasje, omdat het dier de kans krijgt om zijn verhaal te delen.

 

Deze communicatie biedt veel troost voor zowel het baasje als het dier. Wanneer ik een opdracht krijg voor een reading, maak ik minstens drie keer contact met het dier.

Ik schrijf een verslag en stuur het op.

 

Op die manier zorg ik ervoor dat het dier voldoende gelegenheid heeft om alles te vertellen wat het wil delen.

Nationale bloem
Boek een Reading bij Amanda

Bedankt voor registreren!

Wauw. Wat ontzettend bijzonder en waardevol om te lezen. Heel erg bedankt! Ik ben zo blij dat hij geen pijn heeft en dat hij nu weer vrolijk rond kan galopperen. Ik zal hem zeker herinneren zoals hij was, jong sterk en ondeugend. Dit lezen geeft me enorm veel rust.

bottom of page