top of page
Amanda tarot_edited_edited.png
Nationale bloem

Tarot

Als je opheldering wil in een levenssituatie: relatie, werk, woning, vriendschappen, financiële situatie kan ik ook kaarten voor je trekken. Een Jaarlegging kan ook veel helderheid geven voor het komend jaar.

Met meer dan 9 jaar ervaring in het gebruik van Tarotkaarten heb ik een trouwe groep volgers die regelmatig bij mij komen voor een kaartlegging. 

De kaarten zijn seintjes om je op de juiste weg te brengen of te houden. Ik beschouw mezelf niet als de enige met alle antwoorden van de Tarot. Degene die tegenover mij zit, heeft ook invloed op de interpretatie van de kaarten.

Het is een eerlijke uitwisseling waarbij door samen aan tafel te zitten met de kaarten al veel verduidelijking kan worden verkregen. Het is een samenzijn gebaseerd op vertrouwen waarbij niet alleen de kaarten op tafel komen maar ook je hart.

Tarieven Kaartenlegging:

Levenssituatie: 30€  per half uur. Een sessie duurt meestal 30-45minuten.

Jaarlegging: 75 per sessie. Een sessie duurt 1 - 1,5 uur.

"Voor een tarotlezing ben je bij Amanda aan het goede adres. Door haar ervaring, kennis en wijsheid legt zij heel helder uit wat de betekenis is van de kaarten die zij trekt. Haar verbinding met de ongeziene wereld is sterk en ze vertaald de boodschappen in begrijpelijke taal en haar manier van communiceren is duidelijk, to the point, warm, liefdevol en integer.Amanda is een voortreffelijke tarot kaartenlegster, een fantastische healer en bovenal een prachtig mens!" Bernadetta
bottom of page